Honda Snöslungor i lager för leverans!

Nyheter - 9 oktober 2023

Nu kommer snön och vi har laddat med fler slungor än tidigare. Kom in och kolla på en riktig kvalitetsmaskin som gör jobbet år efter år!

Tuffa mot snön, inte mot naturen

För oss räcker det inte med att bara skapa den mest spännande tekniken om den inte samtidigt är effektiv – det är inte Hondas inställning. Vi jobbar faktiskt med att bygga de mest miljövänliga maskiner som finns. Vi planerar för att finnas kvar under många år, och vi strävar efter att göra framtiden så bra som möjligt.

Det är därför som vi var först med 4-taktsmotorn – den som sitter i varje snöslunga som vi tillverkar. De är utomordentlig bränslesnåla och har mindre och renare avgasutsläpp. Våra idéer håller snön borta under dina fötter och kvar på polarisarna. Det är som är glädjen i att äga en Honda.

Läs mer på: Lär dig mer om Honda – Snöslungor – Honda

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 07.00-17.00
Fredagar 07.00-16.00
Lördag-Söndag Stängt
Måndag-Fredag 07.00-16.00
Lördag-Söndag Stängt