Körglädje för barn, Quadard!

Nyheter - 13 juli 2023

Barnfyrhjuling Side-by-Side för 2 barn från ca 6 års ålder. Äkta körglädje när den är som bäst. Snabb och kraftfull gör den extra roligt att köra och sladda med. Ditt barn växer med maskinen och utvecklar en god körvana. Perfekt att köra med hemma, vid fritidshuset eller hos mor- och farföräldrar. Med en fyrhjuling från Quadard blir det många timmars nöje för hela familjen.

Den bensindrivna Quadarden K1 har en encylindrig 4-taktsmotor. Detta innebär att du tankar vanlig bensin alternativt så kallad syntetisk bensin typ ”Aspen”. Motorn är luftkyld och är på 163 cc samt 4,35 pigga hästkrafter som ger en topphastighet på ca 35 km/h.

Startas antingen via elstart men har även ryckstart om det skulle behövas. Automatiskt växellåda med fram- och backläge och drivning via kedja. Allt som allt en lättkörd maskin för en rolig körupplevelse.

Pris från 22995:-

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 07.00-16.00
Lördag-Söndag Stängt
Måndag-Fredag 07.00-16.00
Lördag-Söndag Stängt